Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuPortal

Le gjashte femi per te ja mbathur me shokun e djalit

Recommended Posts

a_517.jpgLë gjashtë fëmijët e saj dhe ia mbath me shokun 18-vjeçar të djalit

Ka lënë fëmijët, 15, 10, tetë, gjashtë, pesë dhe tre vjeç për t'ia mbathur për dashurinë. Debbie Mallinson, 36-vjeçare dhe nënë e 6 fëmijëve, është dashuruar me Adam Cabanin, një 18-vjeçar dhe shok i djalit të saj të madh, 15-vjeçar. Gruaja doli nga shtëpia gjatë natës nga dritarja dhe hipi në një makinë që e priste. Djali 15-vjeçar e kishte dëgjuar nënën e tij të fliste në telefon dhe po i thoshte atij se e donte shumë. "Debbie dashurohet më shpejt se sa që lind”, ka thënë një nga ish-të dashurit e saj, babai i tre prej fëmijëve. “Kohë më parë më bëri zemrën copë, por nuk do t'ia dijë për asgjë dhe për asnjë, përveç vetes së saj",. “Tashmë ajo jeton me mikun e saj të ri, ndërsa fëmijët rrinë me njerëz të huaj.

 

Lexo me shume artikuj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...