Llogaria ime
AOL Portal
moti

perse nuk mund te gjej Tuzin Montenegro si ka ken ma perpara, se nuk po mund te parashikoj kohen me informacion te sakt, faqja si ka ken ma perpara ka ken ma e mir, dhe e thjeshte, e kam fjalen per motin, ujka.pjetracaj@hotmail.com


Përgjigjet (1)

Përgjigjur: Diele, 14 Prill 2013  
Sapo kemi shtuar qytetin e tuzit sipas kerkeses suaj. Per sa i perket grafikes se motit kjo eshte nje pikepamje estetike. Me sherbimin e motit eshte e mundur qe te shikoni motin me detaje sic ka qene mepare mjafton te klikoni ne linkun e dites "Parashikimi Sot ore pas ore".
Të Ngjashme
si do te jet moti gjat muajit tetor
Si do te jet moti gjat muajit dhjetor ju faleminderit (0) Përgjigje
si do jete moti ne hanin e elezit per 10 ditet e ardheshme
kerkeoi te njoftohem per motin ne vazhdim, per aresye te punes ne teren (1) Përgjigje