Llogaria ime
Veriu Portal
si do te jet moti gjat muajit tetor

Si do te jet moti gjat muajit dhjetor ju faleminderit


Përgjigjet (0)

Të Ngjashme
si do jete moti ne hanin e elezit per 10 ditet e ardheshme
kerkeoi te njoftohem per motin ne vazhdim, per aresye te punes ne teren (1) Përgjigje
moti
perse nuk mund te gjej Tuzin Montenegro si ka ken ma perpara, se nuk po mund te parashikoj kohen me informacion te sakt, faqja si ka ken ma perpara ka ken ma e mir, dhe e thjeshte, e kam fjalen per... (1) Përgjigje