Llogaria ime
Veriu Portal
Psikologji

C'eshte te menduarit?


Përgjigjet (1)

Përgjigjur: Premte, 01 Korrik 2016  
Besoj se nuk i referoheni anes biologjike por asaj filozofike dhe kjo eshte nje nga pyetjet me te thjeshta dhe me komplekset.

Mendimi eshte kosideruar pothuajse nga te gjithe filozofet ne te gjitha koherat duke filluar nga Aristoteli e deri tek ata te cilet jane ende gjalle sot.

Kant thote se mendimi eshte qendra gravitacionale rreth se ciles rrotullohet cdo forme e mundeshme e dijes.

Nietzsche ndryshe nga Kant thote se mendimi duhet te humbase primatin tek njeriu pasi kjo krijon vetmohimin e dimensionit fizik dhe trupor.
Të Ngjashme
Fizika
Cila eshte vegla e cila perdoret per matjen e kohes ?? (1) Përgjigje
Histori
Ne cilat periudha ndahet historia ??? (1) Përgjigje
Qka studion kimia organike
qka studion kimia organike (0) Përgjigje
Si mund te heq "aw,snap" pasi google crome nuk hapet?
Google crome nuk me hapet vetem nxjerr "Aw,snap" ,jam munduar te gjej ndonje tutorial pe prape nuk kam arritur ta hap.Kush mund te me ndihmoje te bej riparimin? (0) Përgjigje
D
Dua te hape nje adrese skype por nuk po di .Me ndihmo te lutem. (0) Përgjigje
adresa
cilat jane adresat ku mundemi per te gjetur filma fetare me titra shqip ? (1) Përgjigje
per motin
si do te jete moti per muajin shkurt (1) Përgjigje
per motin
si mund te te mar motin per shtate dite qe nga e diela 11 janar derin 17 me informoni te lutem se e kam per mesim (1) Përgjigje
Dua te shkarkoj video porno
Si mund te shkarkoj video porno albania?ju lutem me ndihmoni me gjeni nje adres ku mund te shkarkoj se te google si mar dot (1) Përgjigje
a eshte edhe malisheva ose si mund te informohem per motin ne malishev
si mund te njoftohem per motin ne malisheve ose si e shofin metorologt motin ne malishev (2) Përgjigje