Llogaria ime
AOL Portal
moti i shtatorit dhe gushtit

mund te ma ka llzoni motin e gushtit dhe shtatorit


Përgjigjet (0)

Të Ngjashme
A esht e lejuar emer per femije te jet arsh
Jam shtazane mendoj emer per djal te jet emer kuranor. Arsh . A esht e lejuar nga feja islame? (0) Përgjigje