Llogaria ime
AOL Portal
A esht e lejuar emer per femije te jet arsh

Jam shtazane mendoj emer per djal te jet emer kuranor. Arsh . A esht e lejuar nga feja islame?


Përgjigjet (0)

Të Ngjashme
moti i shtatorit dhe gushtit
mund te ma ka llzoni motin e gushtit dhe shtatorit (0) Përgjigje