Llogaria ime
Veriu Portal
Besa Kokedhima - Ederlezi (Live Jasmin Remix)
296 Shikime

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI