Llogaria ime
Veriu Portal
Xhelal Jukaj - A t'kujtohet moj syzezë
236 Shikime

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI