Llogaria ime
AOL Portal
Revista

Telefoni celular 300 mije eurosh
Publikuar me 22 Sht 2006

Telefoni celular 300 mije eurosh

Telefon celular luksoz, i quajtur “Diamanti i zi” i dizejnuar nga Jaren Goh dhe i përgatitur në kompaninë zvicerare VIPN, është ofruar në shitje në një çmim prej 300.000 euro. Navigatori i telefonit celular është bërë me diamant të madh 0,25 karat, ndërsa diamante të vogla i zbukurojnë pullat e vendosura në telefon, të bëra nga titani.

Telefoni gjithashtu e ndërron ngjyrën nga e argjendta në të zezë kur nuk është në përdorim. Sipas paralajmërimeve, vetëm pesë ekzemplarë nga ky telefon celularë do të jenë në treg në fillim të vitit rë ardhshëm. Tani për tani interes për telefonin celular kanë treguar tre amerikanë, një rus dhe sulltani i Omanit.


1674
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI