Llogaria ime
AOL Portal
Revista

MicroSoft shkeput lidhjen me MacroMedia
Publikuar me 11 Nen 2006

MicroSoft shkeput lidhjen me MacroMedia

Prej disa kohesh Microsoft nuk ofron perdirtesimin (azhornim) e Internet Explorer per paraqitjen e objekteve Flash ne menyre te pa-konfirmuar. Ne praktike objektet Flash qe ndodhen ne faqet e Internetit nuk e kryejne funksionin e plote ose nuk aktivizohen nese nuk klikohen nje here dhe mepas jane te aktivizuar.
Ky problem nuk zgjidhet vetem me nje klikim por objekti flash duhet aktivizuar sa here qe faqja web nderrohet ose kalimi nga nje faqe ne nje faqe tjeter. Po i njejti problem haset edhe ne Eplorer 7 ku objektet flash nxjerrin te shkuar "Click to activate and use this control". Microsoft dhe MacroMedia kane nxjerre nje patch qe i bashkengjitet explorer dhe eshte i shkarkueshem nga www.adobe.com .
Por ka edhe nje menyre tjeter qe objektet flash te aktivizohen pa u klikuar. Kjo menyre eshte e zgjidhshme nga webmasterat te cilet me ane te shkarkimit te ketij kodi dhe duke ndjekur udhezimet qejepen aty .
http://www.swishzone.com/usertutorials/David_Pe-Using_ja-183/David_Pe-Using_ja-183.zip


1296
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI