Llogaria ime
AOL Portal
Revista

Jeta e egër, fotot më të bukura të jetës shtazore
Publikuar me 18 Tet 2012

Jeta e egër, fotot më të bukura të jetës shtazore

Kush fiton çmimin “Wildlife Photographer of the Year” merr një nga nderimet më të mëdha në fushën e fotografisë për jetën e egër.

Fotografët më të mirë në botë garojnë për këtë çmim kaq të rëndësishëm, që jepet nga Natural History Musem në Londër dhe gjigandi BBC.

Këto janë fotot më të mira për këtë vit.

Vjet u vlerësua si foto më mirë ajo e katastrofës së rrjedhjes së naftës në Gjirin e Meksikos.

Në vitin 2010 pati një problem, pasi fituesi i çmimit, spanjolli Jose Luis Rodriguez e kishte manipuluar foton.
 
 


2415
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI