Llogaria ime
AOL Portal
Revista

BBC do te transmetoje Kupen Boterore ne internet
Publikuar me 03 Qer 2006

BBC do te transmetoje Kupen Boterore ne internet

BBC për herë të parë do t'i ofron vëzhgimin e lojërave të Kupës Botërore në Futboll përmes internetit. BBC do të ofron transmetim në rrjetin televiziv në Britani, gjë që do të transmetohet njëkohësisht në internet, përmes sitit të BBC.

Siti i BBC World Cup:

http://bbc.co.uk/worldcup

Siti i BBC Sport:

http://bbc.co.uk/sport

Burimi i lajmit:

http://www.physorg.com/news68397226.html


1205
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI