Llogaria ime
AOL Portal
Lajme
Zana Cela, kreu i ri Teatrit Kombëtar të Operas e Baletit

Zana Çela është emëruar sot me vendim të këshillit të ministrave Drejtoreshë e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Ajo është emëruar sot drejtorja e re Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, duke zëvendësuar Ilir Kernin, i cili dha dorëheqjen pas konflikteve që kishte me kreun e Kulturës.

Çela, rikthehet në drejtimin e Teatrit të Operas dhe Baletit, post që e ka mbajtur në vitet 2000-2003.

Vendimi u mor sot në mbledhjen e qeverisë, në tavolinën e të cilës krahas emrit të saj, ishte edhe ai i tentorit Josif Gjipali.

Të dy u zgjodhën nga bordi i Ministrisë pas garës përmes platformave.

 

 

Përditësuar me 31 Gus 2016

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin