Llogaria ime
Veriu Portal
Lajme
Programi yes, SHBA ofron mundësi për të studiuar në amerikë

Ambasada amerikane në Tiranë ka afruar një mundësi për të rinjtë shqiptarë të interesuar për të jetuar në SHBA. Ambasada thotë në njoftimin e saj:

“Jeni gati për të jetuar një vit në Amerikë? Për të mësuar për kulturën amerikane? Për të treguar për kulturën e vendit tuaj? Për të pasur një eksperiencë të paharrueshme? Aplikoni në programin “YES!” Për më shumë informacion, dërgoni një email në: tirana@americancouncilssee.org”

Programi “YES” u afron studentëve të shkollave të mesme në Shqipëri një shans për të jetuar në një familje amerikane dhe për të studiuar në një shkollë të lartë amerikane për një vit falas.

“YES”-i është i mbështetur plotësisht nga “DASH”-i (Departamenti Amerikan i Shtetit) dhe zbatohet nga Këshilli Amerikan.

Nëse jeni në vitin e 10 ose 11 të shkollës së mesme dhe keni nota shumë mirë ose më mirë, keni lindur nga 1 janari 2000 deri në 15 korrik 2002 e dëshironi të regjistroheni për një test, dërgoni një email në adresën “tirana@americancouncilssee.org”, thuhet në njoftim.

Po ashtu, programi afron mundësi dhe për studentët me aftësi të kufizuara.

 

Përditësuar me 02 Tet 2016

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin