Llogaria ime
AOL Portal
Lajme
Prapa skenës së 300 Spartanëve

Shpesh here ne filma shohim skena te frikshme, marramendese, pothuajse reale. Keto skena behen te mundeshme fale efekteve speciale te cilat jane te njohura tashme nga publiku. Filmi i pare i cili perdori efekte speciale kompjuterike ishte Terminator i vitit 1982 me aktorin e njohur Arnold Zhvarceneger.

Per te arrire keto pamje te mahniteshme mjafton nje sfond me nje ngjyre uniforme e cila nuk ndodhet mes personazheve sic mund te jete bluja e ndezur apo e kuqja, kjo varet nga skena te cilen duan ta realizojne.

Nje nga filmat qe eshte realizuar teresisht ne studio eshte "300 spartanet" me aktorin Gerard Buttler i cili tregon emocionet pas kameras se xhirimit.

Shiko prapaskenat e xhirimit te filmit 300 spartanet

Përditësuar me 08 Jan 2014

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus 1? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin