Llogaria ime
AOL Portal
Lajme
Humoristike / Njeriu që qesh në gjumë (video)

Ka njerëz që nuk shohin ëndrra, ka nga ata që shohin makthe, por ka edhe nga ata që i shohin plot humor. 

I tillë është dhe rasti i një amerikani, qe Bashkëshortja e tij e ka kapur “mat” teksa gajasej në gjumin e thellë.

Pa u menduar dy herë, ajo ka vendosur të filmojë videon dhe më pas t’ua dorëzojë atë “ekspertëve” të “America’s Funniest Home Videos”, një spektakël jetëgjatë humoristik në Shtetet e Bashkuara.

Programi në fjalë ka hedhur në ditët e fundit të shkurtit videon në rrjetet sociale, ku kanë vërshuar me milionë klikime dhe komente.

Momenti që ''ëndërrimtari'' gajaset në gjumë është aq qesharak, sa është e vështirë që dhe ju t'i shpëtoni një të qeshure.

Përditësuar me 17 Mar 2016

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin