Llogaria ime
AOL Portal
EURO 2020
>> Kreu Sport->EURO 2020
Euro 2020 ndez motorët për kompeticionin e prapambetur
Kemi ardhur në fund të një sezoni të gjatë dhe të komplikuar. Pas përfundimit të kampionateve, EURO 2020 i shumëpritur do të fillojë, i shtyrë vitin e kaluar për shkak të Covid. Pas d...

Ndeshje në pritje për t'u luajtur
nr. Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
Ska ndeshje te tjera!

Grupi A
Skuadra-Gola+GolaPikë
Itali-079
Zvicërr-544
Uells-234
Turqi-810

Grupi B
Skuadra-Gola+GolaPikë
Belgjikë-179
Danimarkë-453
Rusi-723
Filandë-313

Grupi C
Skuadra-Gola+GolaPikë
Holandë-289
Austri-346
Ukrahinë-543
Maqedonia e Veriut-820

Grupi D
Skuadra-Gola+GolaPikë
Angli-027
Kroaci-344
Çeki-234
Skoci-511

Grupi E
Skuadra-Gola+GolaPikë
Suedi-247
Spanjë-165
Sllovaki-723
Poloni-641

Grupi F
Skuadra-Gola+GolaPikë
Francë-345
Portugali-674
Gjermani-564
Hungari-632