Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
Pëllumb Syku

hapat e ekonomise.

Recommended Posts

ekonomia ndryshon. kjo eshte e sigurte si ne shqiperi dhe ne mbare boten.

si ka ndryshuar ekonomia e shqiperise?

nese eshte permiresuar: cilat shtresa kane pasur me shume ndryshime?

nese eshte perdrequr fare cila shtrese e ka ndier thiken pas shpine sipas mendimit tuaj?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ekonomia shqiptare eshte nje nder ekonomite me dinamike ne rajon. Hapat e saja jane kolosale. Per te pasur nje pamje te qarte duhet qe gjithesecili te rikujtoje gjendjen ku kemi qene. Pra duhet gjithmone te bejme krahasimin ne mes te vitit 90 dhe sot. Sipas ekspeteve rritja reale e kesaj ekonomije eshte per çdo vit dy shifrore, pavaresisht se ne statistikat zyrtare(qe lene shume per te deshiruar) kjo rritje eshte nga 5-8 %. Duhet te kemi parasysh qe niveli i informalitetit tek ne eshte shume i larte dhe kjo per shume arsye.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...