Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
g°n

Shtatezania dhe sindroma Down. Do ta mbanit femijen?

Recommended Posts

Sot ne mjeksi eshte e mundur pas muajit 16-17 te percaktohet pothuajse me saktesi nese fetusi (femija) eshte i prekur nga sindroma Down. Shume cifte pasi zbulojne se femija i tyre eshte i prekur nga kjo semundje vendosin ta ndalojne shtatezania (abortim i asistuar). Po ka dhe te tjere qe nuk e nderpresin dhe ja besojne natyres (Zotit) fatin e tyre.

Kujtojme se sindroma down nuk eshte nje semundje e trashegueshme, madje, femija i pare mund te jete down dhe i dyti jo.

 

Por ju a do ta nderprisni shtatezanine nese do ishit ne dijeni?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...