Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Eliza Dushku në Tiranë, kërkon shtetësi shqiptare

Recommended Posts

Aktorja e njohur me origjinë shqiptare, Eliza Dushku, mbërriti dje në Shqipëri, kësaj here për t’u ndjerë tërësisht shqiptare. E shoqëruar nga disa producentë dhe grupe xhirimi të disa televizioneve amerikane, Eliza Dushku tha para mediave shqiptare se do të promovojë imazhin e Shqipërisë. Ajo nuk e fshehu edhe një kërkesë të saj për të marrë shtetësinë shqiptare, të cilën e tregoi edhe përpara...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=3438

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...