Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: METE thirrje CEZ: Stop ndërprerjes së energjisë

Recommended Posts

Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës i bëri thirrje sot kompanisë shpërndarëse CEZ që t’i japë fund ndëprerjes së energjisë elektrike në ujësjellësa dhe ndërmarrje të tjera.Sipas METE, këto veprime të CEZ nuk i japin zgjidhje problemit të detyrimeve financiare që CEZ ka ndaj këtyre institucioneve.“METE konsideron të papranueshëm çdo mekanizëm presioni për arkëtimet e borxheve ndaj u...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=3431

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...