Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Lesi, incident diplomatik me kinezët

Recommended Posts

Nënshkrimi i marrëveshjes në fushën e turizmit mes Shqipërisë dhe Kinës për pak sa nuk u shndërrua në një incident diplomatik. Ashtu siç ishte rënë dakord me protokollet e të dy vendeve, marrëveshja për bashkëpunim në fushën e turizmit mes dy vendeve do të nënshkruhej nga zv.ministri i Turizmit Nikollë Lesi dhe homologu i tij kinez. Ministri Aldo Bumçi ka autorizuar Nikollë Lesin në emër të Min...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=3430

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...