Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Qeverisja vendore në Shkodër e Lezhë, Zvicra ofron asistencë 4.5 mln euro

Recommended Posts

Ministri i Brendshëm Z. Bujar Nishani dhe Ambasadorja e Zvicrës në Shqipëri Znj. Yvana Enzler nënshkruan sot një marrëveshje bashkëpunimi mes të dy vendeve me synim fuqizimin e qeverisjes vendore.Në bazë të marrëveshjes qëndron projekti për përmirësimin e funksionimit të qeverisjes vendore në qarqet Shkodër dhe Lezhë, rritjen e kapaciteteve administrative dhe përshpejtimin e procesit të decentr...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=3429

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...