Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Tiranë, bllokohen dhjetra ndërtime pa leje

Recommended Posts

Një numër telefoni i vënë në dispozicion për qytetarët nga Bashkia e Tiranës, me qëllim denoncimin e ndërtimeve pa leje dhe paligjshmërive të tjera, ka funksionuar. Në një deklaratë për shtyp, zyra e shtypi e Bashkisë Tiranë tha se “pas publikimit të numrit të telefonit, qytetarët e Tiranës kanë bashkëpunuar me Policinë Bashkiake dhe kanë bërë me dhjetra denoncime”Sipas, Bashkisë gjatë kontroll...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=3428

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...