Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Bashkia Tiranë: Krijohet Agjensia e Mbrojtjes së Konsumatorit

Recommended Posts

Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, z.Edmond Panariti prezantoi sot grupin e punës, për ndërtimin e strukturës dhe funksioneve të Agjencisë për Mbrojtjen e Konsumatorit.Agjencia për Mbrojtjen e Konsumatorit, do të funksionojë mbi dy shtylla kryesore.E para është komunikimi i vazhdueshëm me qytetarin, që do të thotë dëgjimi dhe shqyrtimi i shqetësimeve të tyre, për standartet dhe çmimet në treg. ...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=3426

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...