Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Shqipëria, Las Vegas i lojrave të fatit

Recommended Posts

Lojrat e Fatit vazhdojnë te jenë një industri fitimprurëse, jo vetëm për kompanitë e këtyre lojrave, por edhe për të ardhurat që merr shteti përmes taksave.Drejtori i Përgjithshëm në Njësinë e Mbikqyerjes së Lojrave të Fatit, Avdi Mataj, I tha Telegrafit, se të flasësh për Lojrat e Fatit është reklamë e dyfishtë, pozitive për fitimet që i sjell shtetit nepërmjet taksave dhe reklamë negative për...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=3421

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...