Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Besimtarët myslimanë nisin muajin e Ramazanit

Recommended Posts

Besimtarët myslimanë shqiptarë kanë nisur sot muajin e Ramazanit, i cili konsiderohet nga komuniteti ndërkombëtar mysliman si muaji i mirësisë dhe dashurisë. Rreth një miliardë e gjysmë myslimanë në të gjithë botën fillojnë sot muajin e shenjtë të Ramazanit, i cili konsiderohet si një nga shtyllat e besimit islam. Ffillimi i muajit të agjërimit përcaktohet në bazë të lëvizjes së hënës, e cila p...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=3419

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...