Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Ambasada PINK: Në Shqipëri Jemi mbi 400 mijë homoseksualë e lezbike

Recommended Posts

Ambasada PINK, një organizëm që ka dalë në mbrojtje të homoseksualëve publikoi sot një statistikë në lidhje me personat me devijacione seksuale.Në një aktivitet të mbajtur në Tiranë, me temën “Të mbrojmë më mirë të drejtat kundër diskriminimit bazuar në orientimin seksual dhe identitetin gjinor”.Në aktivitet ka qenë edhe Ministri i Çështjeve Sociale Spiro Ksera. Përfaqësuesit e komunitetit në f...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=3411

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...