Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: Topi i kundërpëgjigjet Berishes: Sulmet ndaj meje, të pa moralshme

Recommended Posts

Pas komenteve të kryeministrit, Sali Berisha lidhur me pozicionin e presidentit, Bamir Topi, ka reaguar ky i fundit duke i quajtur komentet si, aludime të gabuara, spekullative dhe të pamoralshme.Në një deklaratë të zyrës së informacionit të presidentit Topi, thuhet se “përgjatë muajve të fundit presidenti Topi ka qenë objekt i sulmeve të tilla të padenja dhe denigruese, por me përgjegjësinë pë...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=entry_view&iden=3409

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...