Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
VeriuNews

Veriu Lajme: "Kosova - kusht për Serbinë në BE"

Recommended Posts

Ish i dërguari i BE-së për statusin e Kosovës, ambasadori Wolfgang Ischinger, i tha BBC-së se ka shumë gjasa që brenda këtij viti, Serbisë t'i bëhet e qartë se anëtarësimi i saj në BE është i kushtëzuar me zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Kosovën. Zoti Ischinger tha se autoritetet serbe janë të njohura me këtë kushtëzim dhe nënvizoi se ka një pranim të përgjithshëm për zgjidhjen e problemit të K...

 

http://www.aol.al/idx/?ind=lajme&op=...w&iden=1889

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...