Jump to content
Veriu Forum
Sign in to follow this  
top

Top.al ka një pamje të re!

Recommended Posts

Ne jemi të lumtur t’iu shpallim lajmet rreth faqes sonë – Top.al ka një pamje të re!

 

Dizajni i ri, më i mire, më i bukur dhe më modern i Top.al tani është gati. Ne e kuptuam, që faqja jonë për disa njerëz ishte shumë e ndërlikuar dhe për disa njerëz e modes së vjetër. Sikur bota që është duke lëvizur shpejtë përpara, gjithashtu edhe ne duhet të ndryshojmë. Rreth dizajnit të ri të Top.al ne kemi punuar 6 muaj me radhë, dhe vërtet shpresojmë që juve t’iu pëlqejë. Ne kemi folur me grupe të ndryshme të anëtarëve dhe kemi bërë disa testime. Thjesht, jemi munduar që Top.al të duket më thjeshtë dhe më bukur.

 

Ejani dhe shikoni dizajnin tone të ri dhe bëhuni anëtarë të komunitetit tone të mrrekullueshëm!

 

http://www.top.al

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...