Jump to content
Veriu Forum

LoveR

Antare
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LoveR

  1. http://wWw.Ndjenja.Tk është një Forum që është krijuar pë komunikim të drejpërdrejt në mes të gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen. Duke u regjistruar në forumin tonë ju keni mundesi që të tregoni njohuritë dhe aftesitë tuaja duke diskutuar në temat e hapura në forum , e pse jo edhe ju të hapni temën e juaj , të shfaqni mendimet e juaja në çdo aspekt të jetës. Na vizitoni : http://ndjenja.tk/
×
×
  • Create New...