Jump to content
Veriu Forum

top

Antare
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Ne jemi të lumtur t’iu shpallim lajmet rreth faqes sonë – Top.al ka një pamje të re! Dizajni i ri, më i mire, më i bukur dhe më modern i Top.al tani është gati. Ne e kuptuam, që faqja jonë për disa njerëz ishte shumë e ndërlikuar dhe për disa njerëz e modes së vjetër. Sikur bota që është duke lëvizur shpejtë përpara, gjithashtu edhe ne duhet të ndryshojmë. Rreth dizajnit të ri të Top.al ne kemi punuar 6 muaj me radhë, dhe vërtet shpresojmë që juve t’iu pëlqejë. Ne kemi folur me grupe të ndryshme të anëtarëve dhe kemi bërë disa testime. Thjesht, jemi munduar që Top.al të duket më thjeshtë dhe më bukur. Ejani dhe shikoni dizajnin tone të ri dhe bëhuni anëtarë të komunitetit tone të mrrekullueshëm! http://www.top.al
×
×
  • Create New...