Jump to content
Veriu Forum

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/01/2020 in all areas

  1. 1 point
    Pëllumb Syku

    Poezi Nga Pellumb Syku

    Gjah i vetflijuar jam. Gjah i vetflijuar jam mbi kete shtrat per instiktet e trupit tend luaneshe, ndaj shqyem pa ndjenje faji e pa merak, veç shqyem ngadale qe gjate t'me kesh! Me merr me flake se me zjarr po te jepem dhe perkundem mes yjesh por zgjuar mbame, derisa te shuhem, derisa te tretem, se atje tej do vdes e do lindem luan!
This leaderboard is set to Tirane/GMT+02:00
×
×
  • Create New...