Dashnor Diko i shpëtoi atentatit në Berlin
Dashnor Diko i shpëtoi atentatit në Berlin
Publikuar me: 20 Dhj 2016

Në vendin ku ndodhi tragjedia në Gjermani me 12 viktima dhe 50 të plagosur, ndodhej shumë pranë dhe këngëtar i njohur shqiptar, Dashnor Diko.

Diko duke rrëfyer për çastet e tmerrit, tregon se ndodheshin tre familje shqiptare bashkë me fëmijët.

“Faleminderit o Zo! Në Berlin, në vendin ku ka ndodhur tragjedia, ishim mbrëmë tre familje bashkë me fëmijët tanë, të cilët morën kënaqësinë te ato lojërat. Zoti na paska ruajtur dhe keqardhje në maksimum për ata viktima”, shkruan këngëtari në Facebook.

Burimi: panorama.com.al Editor: Redaksia Online Lexuar 863 here

Tags:

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI