Angelina Jolie kërkon divorcin nga Brad Pitt
Angelina Jolie kërkon divorcin nga Brad Pitt
Publikuar me: 20 Sht 2016

Aktorja e famshme Angelina Jolie është në procedura ligjore për t’u divorcuar nga bashkëshorti i saj, aktori Brad Pitt.

Lajmin e konfirmon TMZ me burime të saj.

Sipas kësaj faqeje, që është më e njohura në SHBA për zbulime ndaj VIP-ave, Jolie ka përfunduar proceduar ditën e hënë për t’u divorcuar nga Pitt.

Ajo madje kërkon që Pitt të mos ketë kontakt direkt fizik me fëmijët.

Kjo ka ngritur dyshimet se mos Pitt ka qenë një baba i dhunshëm.

Nga ana tjetër bëhet e ditur se Jolie nuk kërkon dëmshpërblim financiar nga Pitt.

Jolie dhe Pitt u martuan në gusht të vitit 2004.

  Çifti ka 6 fëmijë – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh dhe binjakët Knox dhe Vivienne.

Burimi: panorama.com.al Editor: Redaksia Online Lexuar 512 here

Tags:

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI