8 marsi, gratë shqiptare shfrenohen në klubet e Tiranës (+16)
8 marsi, gratë shqiptare shfrenohen në klubet e Tiranës (+16)
Publikuar me: 09 Mar 2017

Këtë të enjte femrat në mbarë botën kanë festuar 8 marsin, festën ndërkombëtare të gruas.

Por mënyrat e kremtimit të kësaj date ka qenë e ndryshme nga vendi në vend.

Në shqipëri, ashtu sikurse edhe vitin e kaluar, nuk kanë munguar festimet në klubet e natës sidomos në Tiranë.

Performanca me striptistë dhe striptiste në këtë datë, po kthehet në një ‘traditë’ për klubet e natës.

‘Moscow Club’ është një nga klabet ku vihet re presenca e madhe e femrave, gjë që tregohet dhe nga pamjet e marra nga mediat.

Sipas asaj që bëhet e ditur në rrjetet sociale, nuk kanë munguar rastet ku gra të ndryshme madje edhe nga rrethet, kanë mashtruar burrat e tyre për të shkuar në clube ku performonin meshkuj lakuriq.

Më poshtë janë disa nga fotot e shkrepura mbrëmjen e djeshme teksa femrat kanë festuar mes djemve dhe femrave gjysmë të zhveshura.

Burimi: panorama.com.al Editor: Redaksia Online Lexuar 1286 here

Tags:

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI