Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta
  • receta
    nje gru shkon ne farmaci e i thote farmacistit, -Me jep nje shishe arseniku. Farmacisti duke e pa qe donte helm sipas rregudhores e pyet se cfare i duhej. Per te mbyet burrin,-i thote gruaja. -ne k...
  • krate ne timon
    dy shoqe nise per nje gjiro me ferrari dhe dalin ne autostrade mbas nje fare rruge i ndale policia, i troket te xhami e i thote,- pse po hec kaq ngadale kur minimumi eshte 40. femra i pergjigjet re...