Llogaria ime
AOL Portal
Barcaleta

Tradhtija
Publikuar me 24 Jan 2009

TradhtijaIshin 3 shoke dhe duke biseduar njeri me tjetrin se si ti zblulojn qe grate e tyre po i tradhtojne.
-Njeri thote une shkoj ne shtepi dhe e kapi per fyti dhe i theme trego me kane je kane sot se kam me te myte.
-Tjetri thote jo jo kjo eshte dhune une e marre gruan dhe shkoj me nje restorant dhe ia fillojm me pi alkool, ajo pi une pi, ajo pi une rri e pastaj ajo ma vone ja fillon vet i tregon cka ka bere tane diten.
-Kurse tjetri thote jo jo edhe kjo eshte dhune me alkohol une tha shkoj ne shtepi si gjithmon vetem dale ne ballkon dhe e thirri nje kojshike dhe i thome " Moj kurvo dil ne ballkon" kurse ajo kur te dele me thote: mos me thuj mua kurve, thuaj asaj tondes qe po shkon me Hasanin e Hysenin.


746
  
0

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI