Llogaria ime
AOL Portal
RUSI 2018

>> Kreu Sport->RUSI 2018->Ndeshjet n�: 1/8
Ndeshjet e Faz�s 1/8
n Data dhe ora Grupi Statusi Ndeshja
1.30 Qer 2018 - 16:001/8
France 4-3 Argjentine
2.30 Qer 2018 - 20:001/8
Uruguaj 2-1 Portugali
3.01 Kor 2018 - 16:001/8
Spanje 1-1 Rusi
4.01 Kor 2018 - 20:001/8
Kroaci 1-1 Danimarke
5.02 Kor 2018 - 16:001/8
Brazil 2-0 Meksike
6.02 Kor 2018 - 20:001/8
Belgjike 3-2 Japoni
7.03 Kor 2018 - 16:001/8
Suedi 1-0 Zvicerr
8.03 Kor 2018 - 20:001/8
Kolumbi 0-0 Angli


Grupi A
Skuadra-Gola+GolaPik�
Uruguaj-059
Rusi-486
Arabia Saudite-723
Egjipt-620

Grupi B
Skuadra-Gola+GolaPik�
Spanje-565
Portugali-455
Iran-224
Marok-421

Grupi C
Skuadra-Gola+GolaPik�
France-137
Danimarke-125
Peru-223
Australi-521

Grupi D
Skuadra-Gola+GolaPik�
Kroaci-179
Argjentine-534
Nigeri-433
Islande-521

Grupi E
Skuadra-Gola+GolaPik�
Brazil-157
Zvicerr-455
Serbi-423
Kosta Rike-521

Grupi F
Skuadra-Gola+GolaPik�
Suedi-256
Meksike-436
Korea e jugut-333
Gjermani-423

Grupi G
Skuadra-Gola+GolaPik�
Belgjike-299
Angli-386
Tunizi-853
Panama-1120

Grupi H
Skuadra-Gola+GolaPik�
Kolumbi-256
Senegal-444
Japoni-444
Poloni-523