Llogaria ime
AOL Portal
Lajme
Krishtlindje e bardhë në Malësinë e Madhe, pajtohen dy familje në gjak

Kjo Krishtlindje ka ardhur e bardhë në mesazhe, solidaritet dhe pajtim në Famullin e Shën Kollit në Shkrel të Malësisë së Madhe.

Mesazhi i pajtimit dhe faljes së gjakut është përcjelle për të gjithë banorët, jo vetëm në këtë zonë por në mbarë Shqipërinë.

Këto ditë në përgatitje të festave të Krishtlindjeve në famullin e Shën Kollit Shkrel dhe në Kishën e Zojës në Stërkuj Dedaj u bë pajtimi mes disa familjeve nga Bajza dhe Stërkuj- Dedaj.

Familjet Kekaj nga Bajza i kërkojnë falje familjes së Ndue Luk Sterkaj.

Me bujarinë e besimtarit dhe të malësorit Ndue Luka me familje i falë në emër të Natës së Madhe të Krishtlindjes duke sjell paqen e Krishtin në familjet e tyre.

“Gëzuar festën e Krishtlindjes të gjithëve dhe Zoti sjelltë paqe dhe bekim në familjet tuaja”, është urimi që lëshohet për të gjithë nga Famullia e Shën Kollit në Shkrel të Malësisë së Madhe.

Përditësuar me 25 Dhj 2016

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI
Jeni të kënaqur me masat e marra për Koronavirusin