Yahoo! drejt falimentimit
Yahoo! drejt falimentimit
Publikuar me: 02 Dhj 2015

Nje nga gjigandet e botes se internetit, Yahoo, nuk po perballon dot konkurimin e rivaleve te tjere te cilet po nxjerrin jashte loje sherbimet qe ky portal ofron.

As masat e marra nga Ceo Marissa Meyer, nuk kane dhene frytet e pritura duke pare si zgjidhjen e vetme shitjen e sherbimeve te saj sic eshte sherbimi News apo eMail.

Tashme 'arratisja' e kryemenaxhereve duke kaluar ne kompani te tjera ka kohe qe ka filluar, e bashke me te dhe nisja e falimetimit pas nje epoke te arte duke i lene vend risive te reja te momentit.

Nje nga pretendentet kryesore eshte shkeputja e nje pjese te mire te ne favor te gjigandit te e-commerce kinez, Alibaba. Fillimisht mendohet te shiten 15% te aksioneve qe kane vleren e 15 miliard dollareve.

Burimi: veriu.com Editor: Redaksia Online Lexuar 517 here

Tags: yahoo!

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI: