Terrorizmi: Italia, leje qëndrimi nëse jep informacione
Terrorizmi: Italia, leje qëndrimi nëse jep informacione
Publikuar me: 23 Jan 2015

Italia eshte duke pergatitur nje pakete masash kunder dhe per parandalimin e terrorizmit qe mund te vine nga rradhet e emigranteve. Ne kete pakete parashikohet te jepen leje qendrimi emigranteve qe japin informacione rreth celulave apo personave qe kane lidhje me apo japin shenja per lidhje me terrorizmin islamik.

Leja e qendrimit do te kete si motivacion 'dhenie informacioni' dhe jape mundesine qe te kene mundesi te legalizohen si cdo emigrant tjeter qe punon e jeton ne itali.

Ne tre vitet e ardhshme italia parashikon te punesoje 'punetore informacioni' mbi temen e terrorizmit rreth 100 persona.

Burimi: veriu.com Editor: Redaksia Online Lexuar 878 here

Tags: terrorizmi

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI