Shkencërisht, është më mirë të mos rregullosh shtratin në mëngjes
Shkencërisht, është më mirë të mos rregullosh shtratin në mëngjes
Publikuar me: 23 Sht 2015

Nje lajm i mire per te gjithe ata qe jane pertace dhe nuk kane deshire te merren me pune shtepie qe ne mengjes heret pasi nje studim i kryer nga doktor Stephen Pretlove i "Kingston University School of Architecture" jep nje shpjegim fare te thjeshte.

Ekzistojne te pakten 1.5 milion baktere te vegjel te njohur ndryshe me emrin hakera qe nuk asgje tjeter pervecse disa parazite te vegjel mikroskopike qe ndodhen ne veshjet qe perdorim cdo dite. Nje nga keto eshte shtrati ne cilin flejme cdo nate dhe ambienti i perkryer per mbartjen e hakerave eshte nje vend i ngrohte dhe i lagesht. Rregullimi i shtratit ben qe ky ambient te ruhet ne te njejtat kushte gjate gjithe dites, ndersa rekomandohet qe shtrati te rrije i hapur duke mundesuar ajrosjen dhe krijimin e nje ambienti te thate dhe te fhohte.

Burimi: veriu.com Editor: Redaksia Online Lexuar 724 here

Tags:

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI