Pesë truke për jetëgjatësinë e baterisë së Smartfonit
Pesë truke për jetëgjatësinë e baterisë së Smartfonit
Publikuar me: 24 Jan 2017

Smartphone vijnë gjithnjë e me më shumë karakteristika, aplikacione pa fund por që përdorimi i tyre të shkarkon shpejt baterinë.

The Verge na tregon disa truke si të zgjatim jetën e tyre.

Mbajeni dritën e telefonit jo shumë të fortë, një dritë më e zbehtë përdor më pak bateri.

Fikeni shërbimin e vendndodhjes (Location). Ajo çaktivizon opsionin e GPS në telefon.

Aktivizo Battery saver mode, ajo fik begraundin dhe rifreskon telefonin.

Aktivizoni shërbimin Airplane Mode, ajo mbyll mundësinë e telefonatave, mesazheve dhe shërbimit të internetit.

Dhe e fundit, mbani gjithmonë një ushqyes portabël, kështu që telefoni nuk do tu fiket kurrë.

Burimi: Top-channel. Tv Editor: Redaksia Online Lexuar 841 here

Tags:
Imazhe nga Artikulli


Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI: