Mėsoni disa nga kodet sekrete pėr telefonin tuaj
Publikuar me: Premte, 23 Dhjetor 2016 21:37
zoom

Të gjithë kanë një telefon në xhep, por pak njerëz i dinë disa kode të fshehta të telefonit.

Ka shumë të tillë, disa funksionojnë për të gjithë telefonat, kurse disa të tjetër vetëm për disa modele.

Ja cilat janë disa nga kodet më të dobishme dhe më interesante.

Për android:

#31# – Fsheh numrin për thirrjet dalëse

*#06# – Tregon numrin IMEI të telefonit

*#*#4636#*#* – Tregon sinjalin e Wi-Fi, baterinë, statistikat e përdorimit, etj

*#*#7780#*#* – Kthim të telefonit në gjendje fillestare (fshin vetëm aplikacionet)

Për iPhone:

#31# – Fsheh numrin për thirrjet dalëse

*#06# – Tregon numrin IMEI të telefonit

*#30# – Fik dhe ndez identifikimin e numrit

*33*# – Bllokon thirrjet dalëse. Për të bllokuar funksionin shtyp #33*pin#

*3370# Ndez EFR, përmirëson kualiteti ne komunikimit dhe zgjat baterinë. Për ta çaktivizuar shtyp #3370#


Tags:

Burimi: panorama.com.al | Editor: Redaksia Online | Lexuar 694 here |
Ndjesia juaj mbi kėtė artikull!
INDINJUAR
0%
TRISHTUAR
0%
NORMALE
0%
SHQETESUAR
0%
KENAQUR
0%

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Shkruaj Emrin:
Emri i kryeqytetit te Kosoves?. Pergjigju:=Pergjigja eshte: prishtina
*Nese nuk dini pergjigjen mjafton te vendosni shigjeten e mouse-it tuaj mbi ikonen e pikepyetjes dhe shikoni pergjigjen.
Shkruaj Komentin:
Jeni dakort me artikullin ose ju pelqen ai? PO - JO


Komentet dhe Opinionet tuaja - 0 përsona e pëlqejnë! | 0 përsona nuk e pëlqejnë!
Komento i pari kete artikull!