Ja pse shkojnë politikanët shqiptarë në Malin e Zi
Ja pse shkojnë politikanët shqiptarë në Malin e Zi
Publikuar me: 01 Nen 2016

Zeljka Roloviç, numri një në Ballkan për femrat eskortë është arrestuar për të disatën herë nga policia.                     
Gjatë marrjes në pyetje ajo ka treguar se në jahtet e saj bëhej vetëm prostitucion elitar. 
Për sa i përket individëve që vinin dhe vizitonin atë dhe prostitutat e saj, Rolovic tha se ndër klientt e saj të hershëm ishin sportistë të famshëm kroatë, politikanë të rëndësishëm sllavë dhe shqiptarë, deputetë dhe biznesmenë të njohur. 
Ndërkohë në polici ajo ka dhënë edhe numrat e telefonit si dhe emaile e këtyre zyrtarëve. 

“Po, ata vijnë shpesh dhe paguajnë mjaftë mirë vajzat. Ka nga ata që kanë edhe jahte apo shtëpi të blera këtu në Montenegro. Janë shumë të pasur, por të gjithë të martuar… Ata vijnë gati çdo fundjavë dhe më kërkojnë që t’u organizojë ‘party’”,- tregon “mbretëresha e prostitucionit” në Ballkan për “Telegraf.rs”.

Burimi: panorama.com.al Editor: Redaksia Online Lexuar 576 here

Tags:
Imazhe nga Artikulli


Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI: