Humoristike / Njeriu q qesh n gjum (video)
Publikuar me: Enjte, 17 Mars 2016 00:48
zoom

Ka njerëz që nuk shohin ëndrra, ka nga ata që shohin makthe, por ka edhe nga ata që i shohin plot humor. 

I tillë është dhe rasti i një amerikani, qe Bashkëshortja e tij e ka kapur “mat” teksa gajasej në gjumin e thellë.

Pa u menduar dy herë, ajo ka vendosur të filmojë videon dhe më pas t’ua dorëzojë atë “ekspertëve” të “America’s Funniest Home Videos”, një spektakël jetëgjatë humoristik në Shtetet e Bashkuara.

Programi në fjalë ka hedhur në ditët e fundit të shkurtit videon në rrjetet sociale, ku kanë vërshuar me milionë klikime dhe komente.

Momenti që ''ëndërrimtari'' gajaset në gjumë është aq qesharak, sa është e vështirë që dhe ju t'i shpëtoni një të qeshure.


Tags:

Imazhe nga Artikulli


Video nga Artikulli
Burimi: | Editor: Redaksia Online | Lexuar 1826 here |
Ndjesia juaj mbi kt artikull!
INDINJUAR
0%
TRISHTUAR
0%
NORMALE
0%
SHQETESUAR
0%
KENAQUR
100%

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Shkruaj Emrin:
Emri i kryeqytetit te Kosoves?. Pergjigju:=Pergjigja eshte: prishtina
*Nese nuk dini pergjigjen mjafton te vendosni shigjeten e mouse-it tuaj mbi ikonen e pikepyetjes dhe shikoni pergjigjen.
Shkruaj Komentin:
Jeni dakort me artikullin ose ju pelqen ai? PO - JO


Komentet dhe Opinionet tuaja - 0 përsona e pëlqejnë! | 0 përsona nuk e pëlqejnë!
Komento i pari kete artikull!