Facebook ndryshon mënyrën për të bërë "Like"
Facebook ndryshon mënyrën për të bërë "Like"
Publikuar me: 24 Shk 2016

Facebook ka vendosur te ndryshoje menyren se si duhen vleresuar postimet e miqve qe kemi ne rrjetin social duke dhene mundesi qe te zgjedhim mes gjashte emotikoneve.

Sot ka hedhur online versionin e ri pas nje viti pune dhe testimesh nga ana e skuadres se inxhiniereve te kompanise. Ne fakt, butoni 'Pelqej' (like) kishte kuptim te njeanshem duke krijuar paradokse ne raste kur nje person ishte i trishtuar, i merzitur apo kishte nje rast negativ ne jete.

Tani mund te zgjidhet mes gjashte emotikoneve qe shprehin Pelqim, Dashuri, Qeshje, Habi, Trishtuar (qarje) dhe Zemerim.

Burimi: veriu.com Editor: Redaksia Online Lexuar 441 here

Tags:

Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bëjnë 1 plus nje? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI: