Disa mënyra fantastike se si gënjehet për 1 prill (fotot)
Disa mënyra fantastike se si gënjehet për 1 prill (fotot)
Publikuar me: 01 Pri 2017

Tashmë 1 prilli njihet në të gjithë boten si dita e gënjeshtrave .

Në këtë datë zakonisht të gjithë pregaditin nga një ''befasi'' për të njohurit e tyre në formë shakaje.

Por nuk është e thenë që ato të bëhen vetëm në menyre verbale.

Më poshte keni disa fotografi qe jane perdorur per te bere nje rreng diten e 1 prillit.

Burimi: panorama.com.al Editor: Redaksia Online Lexuar 791 here

Tags:
Imazhe nga Artikulli


Mos perdorni komentet per te bere pyetje, mund te mos merrni pergjigje. Shkruaje pyetjen tende tek Pyetje dhe Pergjigje

Sa bejne dy plus dy? (shkruaje me germa rezultatin)
EMRI: